+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η σύσταση εταιρείας είναι το <<όχημα>> μιας επιχείρησης για να δραστηριοποιηθεί. Παρότι στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις ασκούνται ατομικά από τους ιδιοκτήτες τους, η δημιουργία μίας εταιρείας έχει πολλά οφέλη για τον επιχειρηματία.

Οι δικηγόροι μας εξειδικευμένοι στις εταιρείες μπορούν να σας ενημερώσουν για τα οφέλη αυτά.

Πρώτα από όλα, με την επιλογή του κατάλληλου τύπου εταιρείας, μπορείτε να απαλλαχτείτε από την προσωπική ευθύνη. Μπορείτε επίσης να μειώσετε την φορολογία σας και το κυριότερο, μπορείτε να ασκήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα μαζί με κάποιον συνέταιρο.

Η σύσταση μιας εταιρείας σήμερα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στο ΓΕΜΗ ακόμα και με την χρήση ενός προτυποποιημένου απλού καταστατικού.

Όμως η εμπειρία των δικηγόρων μας με τις εταιρικές διαφορές <<λέει>> ότι είναι πάντοτε καλύτερο να συνταχθεί ένα πλήρες καταστατικό από έναν δικηγόρο που να έχει όλους τους απαιτούμενους όρους λειτουργίας της εταιρείας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα στο μέλλον.

Μπορείτε παρακάτω να ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους εταιρειών και οι δικηγόροι μας είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα αφού κλείσετε ένα ραντεβού στο 2107231630.

Άρθρα