+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Κάθε επιχείρηση και εταιρεία συνάπτει εμπορικές συμβάσεις είτε με τους πελάτες της είτε με τους προμηθευτές της. Μία εμπορική σύμβαση είναι καλό να συντάσσεται ή έστω να ελέγχεται από έναν δικηγόρο ώστε να κατοχυρώνονται τα συμφέροντά σας με τον καλύτερο τρόπο και να αποφεύγονται μελλοντικές διαφορές.

Πολλοί επιχειρηματίες υπογράφουν τα σχέδια των συμβάσεων που τους στέλνονται από το αντισυμβαλλόμενο μέρος χωρίς να ελεγθούν αυτές από έναν δικηγόρο της εμπιστοσύνης τους, με αποτέλεσμα να μην κατοχυρώνονται τα συμφέροντά τους. Είναι πολύ σημαντικό στις συμβάσεις να υπάρχουν ρήτρες ανταγωνισμού, εμπιστευτικότητας, ποινικές ρήτρας, αρμοδιότητας δικαστηρίων και άλλες που θα κρίνουν την έκβαση κάθε εμπλοκής στην εκτέλεση της σύμβασης. 

Οι δικηγόροι του γραφείου μας έχουν συντάξει και επιμεληθεί κυριολεκτικά χιλιάδες συμβάσεων για πελάτες από διάφορους εμπορικούς και βιομηχανικούς κλάδους, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά. Η πολύχρονη συνεργασία της δικηγορικής μας εταιρείας με μεγάλες εταιρίες, τηλεπικοινωνιών, φαρμακευτικές, εστίασης, κατασκευαστικές, υπηρεσιών, παραγωγής, εισαγωγών, αντιπροσωπειών κλπ έχει δημιουργήσει μία τεράστια εμπειρία στο γραφείο μας και γνώση πολλών κλάδων και των ιδιαιτεροτήτων τους.

Οι δικηγόροι μας έχουν ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα franchise και στις αντιδικίες που προκύπτουν. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έναν οδηγό των δικαιωμάτων των franchisees που επιμελήθηκε η δικηγορική μας εταιρεία.

Έχουμε συντάξει και επεξεργαστεί, συμβάσεις εχεμύθειας, letters of intent, Memorandum of Understanding, αγοράς και εγκατάστασης μηχανημάτων, κατασκευής ακινήτων, facon, προώθησης φαρμάκων και συνπροώθησης ( co-marketing ) για rented field force, εμπορικής μίσθωσης, συμβάσεις εργασίας, συμβάσεις παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, συντήρησης μηχανημάτων, συμβάσεις consulting, προμήθειας, παρακαταθήκης, εμπορικής αντιπροσωπείας, εμπορικής διανομής, συμβάσεις έργου, κλινικών μελετών, συμβάσεις συνεργασίες με επαγγελματίες υγείας, συμβάσεις δωρεάς, χορηγίας και πολλές άλλες.

Η δικηγορική μας εταιρεία μπορεί να αναλάβει την σύνταξη ή έλεγχο μίας σύμβασης που σας ενδιαφέρει ή σταθερά όλων των συμβάσεων της επιχείρησής σας με κάποια μηνιαία αμοιβή.

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να είμαστε ταχύτατοι στην σύνταξη και έλεγχο των εμπορικών συμβάσεων και με αυτόν τον τρόπο να χρεώνουμε τον πελάτη μας πολύ χαμηλές αμοιβές.

Αναπτύσσουμε παρακάτω διάφορα νομικά θέματα σχετικά με τις εμπορικές συμβάσεις που έχουν κατά καιρούς επιμεληθεί οι δικηγόροι μας και μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 7231630 για μία συνάντηση από κοντά στα γραφεία μας στο Κολωνάκι, Ομήρου 29 και στη Γλυφάδα, Λαζαράκη 27 ή μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης για να συζητήσουμε το θέμα σας και να αναλάβουμε την σύνταξη της εμπορικής σύμβασης που χρειάζεστε.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ